LOGO BOTIGA2.fw

caenes
×

Error

L'administrador ha prohibit el seu accés al lloc

Estrenem nova pàgina web


La nostra pàgina web té la intenció d’informar als nostres clients sobre els nostres productes i serveis, així com també donar a conèixer les nostres ofertes en l’apartat d’outlet, que teniu a disposició en la nostra fàbrica.

A més a més també podreu veure les nostres oportunitats del mes, a preus realment molt baixos, per tal de liquidar productes d’exposició, o gènere fora de catàleg.
Visiteu mensualment les “Ofertes del mes”.

Èxit de públic en l’última Fira del Cargol.L’últim cap de setmana d’Abril, es va celebrar a la nostra població, la segona “Fira del Cargol”, que malgrat que el temps no va acompanyar, vam tenir un bon nombre de visitants, els quals van poder conèixer les últimes novetats en el món del moble.
La fira va arrelant amb força a Sentmenat, on tenim molts expositors de la població i un munt d’activitats on gaudir plenament l’últim cap de setmana d’Abril.

Altres firesEstem preparant altres fires i dissabtes de botiga al carrer, on es faran ofertes i promocions especials per a cada esdeveniment. Us anirem informant ...